Nieuws en Actueel Over Alarmsystemen Inbraakbeveiliging

1 op 5 ondernemers liet speciaal een alarminstallatie plaatsen

1 op 5 ondernemers liet speciaal een alarminstallatie plaatsen

Ondernemers gaan steeds minder met vakantie tijdens de zomerperiode. 1 op 5 ondernemers liet zelfs afgelopen zomervakantie speciaal een alarminstallatie plaatsen in het bedrijf. In totaal nam slecht 60,7 procent verlof deze zomer tegenover 65 procent vorige zomer.

De 8 op 10, de overgrote meerderheid trok er een week tot twee weken tussenuit. 1 op 8 nam 3 weken. Bijna 8 op 10 bleef wel bereikbaar tijdens zijn of haar vakantie om de zaken te kunnen opvolgen.

Dit cijfer daalt jaar na jaar. Zo nam in 2010 nog 71% van de ondernemers vakantie.

8 op 10 ondernemers die wel de onderneming sloot gedurende de vakantie, nam extra inbraakwerende maatregelen. Zoals iemand mobiliseren die de onderneming controleert op relmatige basis, of ervoor zorgen dat het lijkt alsof er bedrijvigheid is. 1 op 5 liet zelfs speciaal een alarminstallatie plaatsen.

 
Alarmsysteem plaatsen in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!

Aantal woninginbraken gedaald!

Aantal woninginbraken gedaald!

Het aantal woninginbraken voor het eerst gedaald

Na een stijgende trend de laatste 7 jaar is sinds 2007 voor het eerst het aantal woninginbraken in België het afgelopen jaar gedaald, en dit met bijna tien procent. De toenemende alertheid van de burger, de positieve invloed van burgerinitiatieven in de vorm van buurtnetwerken, sociale media en lancering van talrijke apps zijn hier de voornaamste drijfveren volgens de federale politie.

Het recordjaar van 2013 met meer dan 75.000 woninginbraken is daarmee achter de rug. Het plaatsen van een alarmsysteem of alarminstallatie werpt dus meer en meer de vruchten af.

 
Alarmsysteem plaatsen in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!