Camerabewaking


 
Camerabewaking Camerabewakingssystemen

Camerabewaking

Uw woning of bedrijf inbraak beveiligen met camerabewaking is de perfecte oplossing. Een camerabewaking systeem wordt vaak als extra afweermechanisme geïnstalleerd wanneer een standaard alarmsysteem niet meer volstaat.

Inbrekers en overvallers zijn dikwijls recividisten die hun illegale activiteiten blijven verderzetten totdat zij worden gevat. De opsporing en identificatie van deze individuen is dus een belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Een duidelijk signalement is hierbij evenwel een vereiste. De plaatsing van de bewakingscamera speelt hierin een grote rol en maakt een goed signalement mogelijk.

Op het terrein merken we op dat de kans vergroot dat daders sneller worden aangehouden wanneer er goede beelden van de overtreding zijn gemaakt.

Het doel van camerabewaking

Een camerabewakingssyteem heeft als doel objecten en personen op een publiekelijke of privé locatie te beveiligen. Het preventieve karakter kan veel illegale activiteiten zoals inbraken en vandalisme helpen voorkomen. Verder is van groot belang bij de opsporing van daders en overtreders van de wet.

Wetgeving camerabewaking

De wetgeving voorziet in een aantal verplichtingen rond het plaatsen van een bewaking systeem. Deze wettelijke verplichtingen kan u terugvinden op volgende overheidswebsite: Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer of CBPL

Camerabewaking nodig voor in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!

 


Comments are closed.