Alarmsystemen


 

Alarmsystemen voor de woning en het huis

Alarmsystemen woning huis

Op zoek naar doeltreffende alarmsystemen om inbrekers preventief te weren uit uw woning of bedrijf? Dan gaat u bij Alarmsysteem-alarminstallatie.be zeker de juiste alarminstallateur vinden die u daadkrachtig zal bijstaan bij de zoektocht naar het juiste alarmsysteem voor uw huis of bedrijf! Dagelijks zijn er in ons land meer dan 200 inbraken. Wacht dus niet tot u aan de beurt bent en investeer vandaag nog in een adequaat alarm!

Alarmsystemen weren ongewenste bezoekers

Alarmsystemen weren ongewenste bezoekersHet doel van alarmsystemen is om ongewenste bezoekers effectief te weren. Een beveiligingsysteem in de vorm van een alarmsysteem is gebruiksvriendelijk, doeltreffend en verschaft veiligheid. De toenemende criminaliteit in de maatschappij spoort burgers steeds vaker aan om hun eigendom preventief te gaan beveiligen.

Alarmsystemen signaleren de poging tot inbraak en meldt deze aan de eigenaar of de meldkamer van de desbetreffende beveiligingsfirma. Dit gebeurt door middel van een binnen- en/of buitensirene. Het overweldigende lawaai van een sirene schrikt de inbreker af waardoor ie het hazepad kiest.

Persoonlijk advies op maat

Standaardoplossingen voor inbraakbeveiliging en alarmsystemen zijn zo goed als onbestaande, ieder gebouw is immers anders. Om absolute zekerheid te krijgen over de voldoening van een bepaald alarmsysteem is persoonlijk beveiligingsadvies een noodzaak. Deze vereiste stap garandeert een volledige tegemoetkoming aan al uw wensen en eisen.

 
Alarmsysteem plaatsen in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!

Prijzen alarmsystemen

De prijs voor een alarmsysteem is natuurlijk geen vast gegeven en voor iedere situatie uniek. Maatwerk is hier de boodschap. Onze alarminstallateurs nemen eerst telefonisch contact op voor een afspraak ter plekke. Aan de hand van die bezichtiging kan er dan een prijsofferte op maat worden opgesteld voor uw alarmsysteem.

Voor een door de weekse woning mag u voor een gehele voorziene installatie rekenen op een budget van 1.200 à 2.200 Euro. Voor grotere woningen varieert de prijs rond de 2.750 Euro.

Alarmsystemen: draadloos of bekabeld

Hypermodern touchscreen alarmsysteemIs uw woning niet voorzien van de nodige bekabeling of is deze esthetisch niet gewenst? Dan is er het draadloos alarmsysteem. Alarmsystemen kunnen draadloos of bekabeld ge plaatst worden. Draadloze alarmsystemen zijn zeer betrouwbaar en bieden een perfect alternatief voor een bekabeld alarmsysteem. De huidige draadloze alarmsystemen op de markt zijn veelzijdig en uiterst gebruiksvriendelijk.

Weer inbrekers uit uw woning of huis met een van de vele draadloze of bekabelde alarmsystemen die er op de markt te verkrijgen zijn!

Belangrijk te weten over de inbreker

Er zijn immers nog nooit zoveel inbraken geweest in België. Inbrekers zijn actief bij afwezigheid van de bewoner(s). Dit benadrukt het belang van vergrendelsystemen te gebruiken die van buitenaf te bedienen zijn, zeker aangaande de deur die het vaakst gebruikt wordt om de woning of het gebouw te verlaten.

Het risico tot inbraak is even hoog overdag als ’s nachts. In de namiddag en het tweede deel van de nacht slaan inbrekers het vaakst hun slag. De achterzijde van de woning wordt meestal gebruikt om de woning te betreden. Deze manier van werken verschaft hem niet alleen meer discretie, maar de beveiliging is hier vaak ook het zwakst.

Het is eerder zeldzaam dat een confrontatie tussen de inbreker en de bewoner voorvalt. Inderdaad, heel wat daders werken bij voorkeur in een vertrouwde omgeving en zij hebben dus geen enkel voordeel of belang bij het uitlokken van een confrontatie zodat ze herkend of goed beschreven kunnen worden.

Het plaatsen van efficiënte alarmsystemen is dus de boodschap om preventief op te treden en zeker niet vergeten te activeren wanneer u de woning of het gebouw verlaat!

 
Alarmsystemen nodig voor in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!


Comments are closed.