Alarminstallaties


 

Alarminstallaties

Alarminstallatie betrouwbaar voor een veilig gevoel

Alarminstallaties laten plaatsen door een professionele alarminstallateur Op zoek naar specifieke info over alarminstallaties? De keuze voor een alarminstallatie is niet eenvoudig; er is namelijk een brede waaier aan alarminstallaties voor de woning of het bedrijf. De alarminstallateurs van Alarmsysteem-alarminstallatie.be helpt u uw weg te vinden naar de perfecte alarminstallaties voor uw situatie.

Toename aantal woninginbraken

De laatste jaren is het aantal woninginbraken weer fors toegenomen. We bereiken zelfs hetzelfde volume woninginbraken van 10 jaar geleden. En dit was destijds al een triest record. De meeste inbraken vinden plaats in de grote steden. Maar het aantal inbraken op het platteland is flink toegenomen. De dievenbendes hebben het voornamelijk gemunt op villawoningen en de grensgebieden. Veelal zijn het Oost-Europese rondtrekkende dievenbendes die ons onverwacht een onaangenaam bezoekje brengen. Geld, juwelen en multimedia-apparaten zijn het meest gegeerd.

Zeg resoluut NEEN tegen inbrekers
» Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

 
Deze verontrustende cijfers tonen aan dat het geen overbodige luxe is om jezelf en je eigendom te beschermen met een doeltreffende inbraakbeveiliging. De huidige generatie draadloze en bekabelde alarminstallaties bieden een pasklaar antwoord tegen de criminele intenties van vervelende individuen.

Draadloze versus bekabelde alarminstallaties

De huidige generatie alarminstallaties is polyvalent en bijzonder gebruiksvriendelijk. Naast hun polyvalentie zijn draadloze installaties zeer betrouwbaar geworden. De gebruikte frequentie om signalen uit te zenden is vrij van storingen, met toepassing van regelmatige testmeldingen om sabotage direct te detecteren. Voor de installatie is een draadloze installatie zeker aan te raden.

De plaatsing van een bekabelde installatie kan kostelijk worden, vooral wanneer er geen bedradingen zijn voorzien. Daar staat wel tegenover dat bij draadloze installaties de batterijen regelmatig vervangen moeten worden.

Meer info over alarminstallaties

Vraag meerdere vrijblijvende offertes aan bij onze alarminstallateurs voor meer info over welke soorten alarminstallaties het best bij uw situatie past.

Alarminstallaties nodig voor in uw woning of bedrijf?
» Vraag dan hier uw vrijblijvende offerte aan!

 


Comments are closed.